Rólunk

A HUNNIA Vadgazdálkodási Kft. 1989-ben Magyarországon elsőként megalakult magán vadászatszervező iroda.

 A sokéves szakmai és szervezői tapasztalatunknak köszönhetően kitűnő vadászatokat szervezünk Magyarországon és a szomszédos Romániában és Szlovéniában. Vadászataink kiemelkedő sikerességének alapvetően két titka van: Több mint 100, általunk évtizedek óta jól ismert vadászterületen közvetítünk vadászatokat illetve saját kitűnő somogyi vadászterületünkön egyaránt bonyolítunk apróvad ( fácán és vadréce) valamint nagyvad vadászatokat ( gímbika, őzbak les és cserkelő vadászat valamint nagyvad terelővadászat).

Nyilvántartó cégbíróság: Kaposvári Törvényszék Cégbírósága Cégjegyzékszám: 14-09-300874 Székhely: 8640 Fonyód, Schneider Doktor u. 1.

Beköszönő

Rohanó világunkban, vadászok és nem vadászók , gyors autóinkkal, állandóan bekapcsolt telefonunkkal és mindent tudó számítógépünkkel versenyzünk egy olyan cél eléréséért, amelyet gyakran nem is ismerünk.

Eközben megfeledkezünk barátaink megbecsüléséről, a másik ember iránt érzett felebaráti szeretetről, családtagjainkról, akik számára egyre kevesebbszer vagyunk elérhetők. Megfeledkezünk hazáról, környezetünkről és gyakran megfeledkezünk a Teremtő nagy ajándékáról, a minket körülvevő csodálatos természetről.

Mi vadászok hatalmas kegyet nyertünk el. Adottak még számunkra olyan lehetőségek mint a Kárpátok bércein bőgő szarvasbikára vadászni, őzbakot űzni az alföldi szikeseken, libák hajnali gágogását, vadrécék  esti szárnysuhogását hallgatni vizeink közelében, vagy megpillantani a felénk óvatoskodó vaddisznókondát egy hideg ( esetleg havas) téli napon hazai dombvidékeink tölgyeseiben szervezett baráti vaddisznó hajtáson.

Ezek az alkalmak kitűnő lehetőséget biztosítanak arra, hogy megérezzük és átéljük azt, hogy mi is szerves részesei vagyunk a minket körülvevő csodálatos élővilágnak.

Mi, akik a HUNNIA vadászatszervezése közelében  dolgozunk, köszönhetően sokéves tapasztalatunknak és kitűnő  üzleti kapcsolatainknak, Magyarországon és a szomszédos országokban mindent megteszünk annak érdekében, hogy Önt is hasonló felejthetetlen élményekkel gazdagíthassuk.  Ennek érdekében a lehető legtöbb percet, órát és napot vadászterületeinken töltjük, folyamatosan személyesen kísérve vendégeinket vadászatuk során.

Annak érdekében, hogy fentieket bizonyíthassuk , várjuk jelentkezésüket, hogy meggyőzhessük önöket elhivatottságunkról.

Mindenkinek személyre szabott, a kívánt igénynek megfelelő ajánlatot készítünk, kérje azt bizalommal.

Kanizsay Gábor

Okl. erdőmérnök

tulajdonos ügyvezető

Kanizsay Gábor

(Mobil: +36-30-93-67-200)

tulajdonos, ügyvezető igazgató, okl. erdőmérnök

Nagy Zsolt

(Mobil: +36-30-23-50-903)

irodavezető, okl. erdőmérnök