Rólunk

A HUNNIA Vadgazdálkodási Kft. 1989-ben Magyarországon elsőként megalakult magán vadászatszervező iroda.

A HUNNIA Vadgazdálkodási Kft. 1989-ben Magyarországon elsőként megalakult magán vadászatszervező iroda.
A sokéves szakmai és szervezői tapasztalatunknak köszönhetően kitűnő vadászatokat szervezünk Magyarországon és a szomszédos Romániában és Ausztriában is. Vadászataink sikerességének egyik alapja, hogy Magyarországon több mint 100 állami és magán vadászterületre közvetítjük ki a vadászatokat, másrészt fácánhajtásainkat és a vaddisznó hajtások egy részét az általunk bérelt területeken szervezzük meg.

Nyilvántartó cégbíróság: Kaposvári Törvényszék Cégbírósága Cégjegyzék szám: 14-09-300874 Székhely: 8640 Fonyód, Schneider Doktor u. 1.

Beköszönő

Kedves Vadásztársaim,

A mai rohanó világunkban, vadászok és nem vadászok egyaránt, gyors autóinkkal, állandóan bekapcsolt telefonunkkal és mindentudó számítógépünkkel egy olyan cél felé sietünk, amelyet gyakran nem is ismerünk.
Így sokszor megfeledkezünk a barátaink megbecsüléséről, a másik ember iránt érzett szeretetről, a családunkról, akik számára egyre ritkábban vagyunk elérhetők és gyakran túl későn vesszük észre Isten csodálatos ajándékát, magát a minket körülvevő természetet.
Szerencsére még adott számunkra a lehetőség, hogy Magyarország és Erdély erdeiben bőgéskor vadászhassunk bikára, a gyönyörű téli napokon lesen ülve vagy hajtásban várjuk a nagy kant vagy akár lőkészségünket bizonyíthassuk be a magasröptű fácánok vadászatakor.

Ezek az alkalmak lehetőséget adnak arra, hogy még jobban megismerjük önmagunkat és érezzük, hogy mi is szerves része vagyunk ennek a minket körülvevő csodálatos világnak.

Mi itt a Hunniánál, sok éves tapasztalatunknak és a legjobb vadászterületeket irányító vadásztársaságokkal kiépített kapcsolatainknak köszönhetően, Magyarországon és Erdélyben egyaránt, felejthetetlen, vadászélményekben gazdag pillanatokkal ajándékozhatjuk meg Önt is.

Kérjük keressen meg minket, hogy örömünkre Önnel is megoszthassuk a vadászat iránti elhivatottságunkat, szeretetünket.

KANIZSAY Gábor
ügyvezető igazgató
okl. erdőmérnök

 

Kanizsay Gábor

(Mobil: +36-30-93-67-200)

tulajdonos, ügyvezető igazgató, okl. erdőmérnök